2011
Sep
27

Inte mycket nytt men

Finns egentligen inte så mycket nytt att skriva om, vardagen är hektiskt och innehållsrik, men några spännande aktiviteter har vi inte hunnit med.

Vi i alla fall passa på att gratulera Linda och Alva (Stuffes helsyster) till uppflyttning i Elitspår! 

Sen sist har även Diddi (Racys syster och Stuffes halvsyster) gjort MT och blivit godkänd.

I vallhagen har vi inte varit för seriös träning på rätt länge nu. Men jag har ju med dem ut och tittar till fåren varje dag och något litet pass har det blivit. Sist Stuff gick så konstaterade jag att hon vallar betydligt bättre om jag är på utsidan av staketet… hmmm. Sätter lite griller i huvudet på mig faktiskt, tänkte hon skulle ta sig friheter, men det är tvärtom hon är mer koncentrerad och håller djuren bättre???

Fyllde år gjorde jag igår också. Fin dag som började bra med att jag fick frukost lagad och blommor vid kaffekoppen. En jättefin gödselgrep i present av N, han vet hur man får en flickas hjärta att klappa lite extra han ;). Sen fortsatte det bra med att bilen inte ville starta :S, men jag fick ju hjälp att rulla igång f-nskapet… Batteriet var det så det får utredas vad som är fel. På kvällen var vi på middag + hockey, så jag blev utbjuden också på min födelsedag :P.

Share