2011
Dec
14

Jaktdag

Söndag var jaktdag. Jag agerade “handler” åt Niklas hund. Vi hade ägaren till Moffens syster med oss och vi släppte hundarna tillsammans för att försöka tagga Moffen lite på älg och eventuella vildsvin. Det gick rätt bra, de drog iväg efter en tjur ca 4 km! Det är rätt mycket för en hund som normalt söker i området 50-200 meter ifrån dig. Det beror ju såklart på att de var två och taggade varandra, att de hängde på så långt, men så var ju också tanken.

Annars har jag svängt förbi och kikat på nyfödda valpar på Kennel Ever On. “Tvingade” E. att uppdatera sin hemsida också ;). Bäcää korvarna var såååååå söta och ljuden, man dör 🙂

Share
2011
Dec
6

Snö…

För min del hade snön kunnat vänta lite till, eller struntat i att komma i år… Minns med fasa förra årets eviga skottande. Men hoppet är det sista, som det säger, det kanske bara blir så här. Några centimeter bara, några enstaka minus och då är det ju trevligt att det blir lite ljusare :).

Hundarna tycker onekligen att det är skoj och spännande med snö. De leker och härjar och spårar, nya spännande lukter antar jag?

Jag har fått hjälp att fixa en “slumpgenerator” på headern. Behöver bara lägga bilder i ett galleri så slumpas det fram olika bilder av sig självt :D. Får lov att lägga dit lite säsongsbilder och flytta bort de andra.

Share