2012
May
30

Fyra veckor

Det går så fort! Redan fyra veckor… De är gruvligt söta, men man börjar också märka att det jobbiga börjar nu. De äter mer och mer och resultatet blir ju därefter ;). Inatt hade de tjut och gråt kalas framåt småtimmarna??? Kanske visade Stuff sig och bara retades?

Vi hade besök av Zeezees uppfödare med familj. Pojkarna skulle köpa minst en var, om jag kunde lova att de aldrig blir större ;). Fler bilder på valpsidan.

besok

Share
2012
May
27

Premiär ute och namngivna

Nu har valparna fått komma ut i gröngräset, helt ok tyckte de :). Mysigt att ligga i tygkojan, som ett bo. Stuff visade ju var hon tyckte att de skulle hålla till. Den röda hanen fortsätter att utmärka sig något:

2_wildfire_villut

” – Ja, världen blev större, men finns det mer där utanför gallret tro?”

Några fler bilder på de andra finns på valpsidan.

Namnen är på lådan också, så här blev förslaget:

Peak’nStuff Texas Race – Svart trefärgad tik

Peak’nStuff Texas Wildfire – Röd trefärgad hane

Peak’nStuff Texas Challenge – Blue merle vit och tan tik

Peak’nStuff Texas Caboodle – Blue merle vit och tan  tik

Peak’nStuff Texas Bell – Röd trefärgad tik

Peak’nStuff Texas Breeze – Svart trefärgad hane

Peak’nStuff Texas Lone Star – Red merle vit och tan  hane

Peak’nStuff Texas Hold’em – Red merle vit och tan  hane

Share
2012
May
26

Rymmare

Nu har den första rymt ur lådan. Inte helt oväntat blev det “Knuts lillebror”, den röda hanen. Han har längtat ut i ett par dagar har jag sett, undrat vad som finns där ute. Men, var han tvunget att komma på hur man gör klockan fyra på morgonen??? Nu är i alla fall lådan justerad så att det inte finns en kant att använda som språngbräda, ett par dagar till håller det kanske. Sen får lådan ryka och det blir hage istället.

Stuff meddelar; äntligen har de börjat leka lite 🙂 . Har fyllt på med lite fler bilder.

alla_leker

Share
2012
May
21

Redan tre veckor

Valparna blir tre veckor idag. Hej vad det går fort. Igår fick de sin första smakportion av köttfärs och det var riktigt roligt att se hur snabbt så små lär sig! Tog inte många sekunder för dem att fatta att mat kan komma från andra håll än mamma. Helt plötsligt blev jag värt något, på gott och ont 😉

Lite snabbtagna bilder från imorse finns på valpsidan.

Och ett Grattis får vi klämma in också: Nova har tävlat igen och lyckats skrapa hem det andra förstapriset i lydnadsettan 🙂

Share