2012
Jun
20

Ögonlysning och bilder

Valparna har varit på stort äventyr! Det var rätt långt till ögonlysningsveterinär, så nu fick de träna på att åka bil. Första tio minutrarna var lite fiskmåsvarning, men sen lugnade det ner sig. Ingen verkade må illa av bilturen som blev nästan nio mil enkel väg :O. Alla 16 ögon var friska och fina. Det gick även bra att hantera dem, skönt.

Förra veckan var Anneli här och tog bilder på valpisarna. Resultat av det kan ses på valpsidan. Tack så mycket Anneli! Jättesvårt att fota pigga valpar eller vad säger du ;). Tack också Martina som agerade assistent. Nedan – fotografen blir överfallen!

Share
2012
Jun
16

Zee-zee på skarpt uppdrag

E ringde och berättade att hon inte var hemma och att fåren var utanför hagen, hjälp? Javisst, såklart. Fåren hade gått ut under staketet och hoppat över ett krondike, alla 80… Ingen grind i närheten så de måste tillbaka samma väg. Det var liksom inte läge för panik här, antingen skulle de riva med sig hela staketet eller gå ner sig i diket. Men min lilla Zee-zee skötte sig riktigt bra, hjärtat. I spöregnet och åskan gick alla 80 på rad en och en över diket och under staketet på den lilla stigen de gjort. 🙂 Skönt att hon inte bryr sig om åska, det har vi inte provat förr.

Share
2012
Jun
12

Lång promenad

Igår kväll fick valparna följa med på långpromenad, eller rättare sagt lång promenad. Ca 200 m upp längs skogsvägen för att titta till fåren. Mycket skoj längs vägen, tex högt gräs, vattenpöl och fårskit.

Stuff hade med fika och bjöd valparna på utflykten:

 

 

 

 

 

 

Fler bilder finns på valpsidan. 

 

 

 

 

 

Share