Ögonlysning och bilder

Valparna har varit på stort äventyr! Det var rätt långt till ögonlysningsveterinär, så nu fick de träna på att åka bil. Första tio minutrarna var lite fiskmåsvarning, men sen lugnade det ner sig. Ingen verkade må illa av bilturen som blev nästan nio mil enkel väg :O. Alla 16 ögon var friska och fina. Det gick även bra att hantera dem, skönt.

Förra veckan var Anneli här och tog bilder på valpisarna. Resultat av det kan ses på valpsidan. Tack så mycket Anneli! Jättesvårt att fota pigga valpar eller vad säger du ;). Tack också Martina som agerade assistent. Nedan – fotografen blir överfallen!

Share

Zee-zee på skarpt uppdrag

E ringde och berättade att hon inte var hemma och att fåren var utanför hagen, hjälp? Javisst, såklart. Fåren hade gått ut under staketet och hoppat över ett krondike, alla 80… Ingen grind i närheten så de måste tillbaka samma väg. Det var liksom inte läge för panik här, antingen skulle de riva med sig hela staketet eller gå ner sig i diket. Men min lilla Zee-zee skötte sig riktigt bra, hjärtat. I spöregnet och åskan gick alla 80 på rad en och en över diket och under staketet på den lilla stigen de gjort. 🙂 Skönt att hon inte bryr sig om åska, det har vi inte provat förr.

Share

Lång promenad

Igår kväll fick valparna följa med på långpromenad, eller rättare sagt lång promenad. Ca 200 m upp längs skogsvägen för att titta till fåren. Mycket skoj längs vägen, tex högt gräs, vattenpöl och fårskit.

Stuff hade med fika och bjöd valparna på utflykten:

 

 

 

 

 

 

Fler bilder finns på valpsidan. 

 

 

 

 

 

Share

Några nya bilder

Finns att beskåda på valpsidan. Nedan; blivande “kennelflicka”? Hedvig övervakar när Stuff ger valparna mat.

 

 

 

 

 

 

 

Share

Grattis och några bilder

Stort Grattis till El Merino’s New Wind med matte som varit flitiga och tävlat rallylydnad, tre kvalificerande resultat och uppflyttning. 🙂

Har fyllt på 4 veckors albumet från helgen. Nu är de fem veckor, hoppas vädret tillåter en liten fotosession i eftermiddag.

 

 

Share