2013
Jul
22

Valparna är här!

Nu har valparna anlänt 🙂
Även denna gång blev det åtta stycken. Otroligt, tredje gången i rad för Stuff…
Fördelningen är i alla fall två hanar och sex tikar. Allt gick lätt och smidigt för Stuff och alla verkar må bra, även om det varit lite väl varmt väder. Jag har lyckats ta lite bilder, lägger ut några där Stuffs nos inte är i vägen för valpen ;). Hon är väldigt mån om dem och petar jag på dem så måste hon vara med och kolla att jag inte har sönder dem.

Och sist men inte minst så vill jag gratulera Lena med Åzzi som gjort debut i Lydnaden. Ett andrapris och en tredjeplacering blev det denna gången.

 

 

Share
2013
Jul
15

Jackson på MH

Så har den sista valpen ur förra årets kull också gjort MH. Enligt uppgift gjorde Jackson (Peak’nStuff Texas Hold’em) riktigt bra ifrån sig. Tack än en gång alla för att ni hjälper mig med utvärderingen!

stuff_jax

Stuff och Jackson hösten 2012

Share
2013
Jul
8

Mer Grattis

Grattis till Monica med Ila (Peak’nStuff Texas Bell) som tagit förstapris i lydnadsettan!

Grattis också till Stuffs halvbröder Sniff och Mumrik (Eli x Charli) till godkänd extriör och titeln KORAD.

ila

Ila ett år

Share
2013
Jul
1

En Godkänd Vallhund!

Ett stort GRATTIS till Ewa Skogh med sin egna uppfödning El Merino’s New wave till Godkänt Vallhundsprov. “Våga” är dotter till min Stuff och nu tredje generationen med Godkänt VP! Därtill kan tilläggas att den fjärde generationen arbetade som renvallare och den femte också var Godkänd Vallhund.

Share