2014
Aug
12

Grattis och valpreklam

Grattis till Eva Eriksson (kennel Ever On – Border Collies) för SM-kvalificering på får med både Flash och Zara!

eva_flash_zara

Valpreklam: Vår Zee-zee är dräktig och beräknas valpa kring den 3:e September. Zee-zee är kullsyster med ovan nämda Zara. Valpkullen kommer att födas på kennel Ever-On. Kontakta Eva för mer information.

zee_vall2_0

 

 

Share
2014
Aug
4

Sommaräventyr

De senaste veckorna har inneburit en hel del resande och äventyr.

I korta drag;

Jag och Stuff har startat på ASCA- vallningstävling med varierande resultat. Nötterna gick mindre bra, de var inte lättflörtade direkt och ovana som vi är så parkerade de i ett hörn på arenan efter en sväng upp vid första grinden. Så var det med det. På ankor och får vann vi started-klassen. Så något bra måste vi gjort ;).

stuff_asca

Bilden har Mackan tagit

Efter tävlingen ägnade vi några dagar åt släktbesök och trevligheter. Sen var det dags för kennelläger. Det var ett samlat läger för El Merino’s, Peak’nStuff och Helylles. Väldigt roligt att träffa gamla och nya vänner. Jag hade inte räknat med att kunna göra mycket eftersom jag hade tio månaders bebis med mig. Men hade inte hoppats på 34 grader varmt, bebis med diaree och feber i alla fall :(. Det var tufft, men vi överlevde det också. Ursäktar alla på vandrarhemmet för störd nattsömn…

Lite bilder från lägret som Elisabeth S tagit:

 

Väl hemkommen började förberedelser för stort kräftkalas, så vi fiskade kräftor och bakade paj och hade oss. När festen var över hann jag träna fem minuter med Stuff och sedan drog vi iväg på valltävling igen. Guldtackan denna gång. Det blev värre än dåligt kan man säga. Stuff var troligen i höglöp, hon sket ned mig fullständigt och var mer intresserad av att revirkissa än att valla. Sammanfattningsvis: *usch*. Men…jag ä int bitter… det var roligt att se de som gick fina rundor och att träffa alla Aussie-entusiaster. Stort grattis till Linda och Jin som vann detta år!

 

Share