2014
Oct
30

Komplettering

Har fått bannor 😉 så jag måste komplettera föregående inlägg med Sara och Bellas (Flashdance) resultat. De har också gått Agilitykurs och placerade sig som 2:a på inoff. tunnelcup. Samt har en 3:e placering på inoff. Agilityklass II. Grattis! De har också varit med i en tidningsintervju om Agility.

bella_hopp

bella_tidning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

troya_stand_aug14

Och så har vi Frida och Troya (Hot Flash) som tagit 2:a pris i Lydnadsettan samt har två godkända resultat i apellen. Två gånger på pallplats.

 

Share
2014
Oct
29

Mer Flash-nyheter

Grattis säger vi till Suss och Sookie som haft avslutning på Agility-kursen. De fick prova på att tävla och avgick som segrare!

sookie_maj14

Logan (Jumpi’n Jack Flash) har varit på MH och förutom blyghet på hantering så gick det fint. Inga kvarstående rädslor, sprang på lilla bytet och etta på skotten. Grattis.

Ett litet Grattis också till Monica och Ila som tävlat Lydnadstvåan under lite struliga omständigheter, ett andrapris lyckades de skrapa ihop i alla fall och tredje plats på pallen :).

Share
2014
Oct
8

Lite resultat från Flash-kullen…

… börjar trilla in nu. Nervös tid för uppfödaren…

Cava (Flash Wave) har varit iväg och gjort ett riktigt fint MH. Sen blev det röntgen med HD:A och AD:0, stort grattis!

Även Chess (Royal Flash) har varit på MH och även hon gjorde ett riktigt fint bra socialitet, låga aggressioner och utan kvarstående rädslor. Grattis!

Share