2015
Jan
14

Röntgenresultat

Grattis Niklas och Sara till Miras röntgenresultat (Little Flash). HD B 🙂

little

Liten Mira blir uppläxad av mamma Stuff.

Share
2015
Jan
1

2014

Första dagen på nya året och man undrar var det förra tog vägen, funderar vad man gjort?

Tja, eftersom barnet väger nästan tio kilo mer än vid förra nyår så har man väl mest matat och torkat bajs det här året?? 😛

Åhnä, lite hundigt har vi hunnit med också: I Januari hämtade vi hem Drevern Yla från Norrköping. Mars var jag på turne uppåt landet och hann med att träffa lite Stuffvalpar. Vi har även haft besök av och besökt valpköpare under året. I Juni fick tyvärr hjärtevännen El Merino’s Peak somna in. Jag tröstar mig med att “he had a good run”. Peak skulle fyllt 14 år i Oktober. Som om inte det var nog så fick även första valpen från vår kennel somna in, Peak’nStuff Texas Caboodle. I juli tävlade jag och Stuff på ASCA-prov för första gången. Vi hade också ett delat kennelläger med Helylles och El Merino’s. Jättetrevligt för alla hoppas jag. Själv var jag lite för upptagen med sjukt barn i 35 graders hetta för att riktigt njuta. Men det var roligt att träffa nya och gamla vänner i alla fall. I början av Augusti startade jag en höglöpande Stuff på Guldtackan. Piss skit gick det, men vi har (nästan) kommit över den händelsen nu. Under hösten har vi jagat in Yla och det har gått riktigt bra för henne. Flera rådjur och en hare är skjutet. Tanken på jaktprov börjar gro, nästa säsong gör vi nog ett försök.

Under året har flera valpköpare varit ute på tävlingsbanorna/MH, stort tack till alla valpköpare som visar upp “våra” hundar och hjälper till med utvärdering. I stort som smått!

Vad skall 2015 bjuda på då? Först och främst hoppas vi på en valpkull efter Pepsi (Peak’nStuff Texas Race). Kullen föds i så fall hos Pepsis ägare Helen, i Sandviken. Så jag och Oskar kommer nog att spendera en del tid där och hos hans mormor som bor bara en kvarts bilfärd ifrån. Lite annat smått och gott blir det förhoppningsvis också.

Share