Fyra år sedan

Fyra år sedan vår första kull idag. Grattis till Texas-kullen!

valpkull120505
En fågel har viskat att Emma och Logan (Peak’nStuff Jumpin’ Jack Flash) varit ute och tävlat lydnad, svidande nära ett förstapris på sin debut. Grattis!

logan_16

Share

Nu börjar tävlingssäsongen

Nu börjar tävlingssäsongen komma igång och därmed blir det Grattis. Denna gång till Sara och Bella (Peak’nStuff Flashdance) som debuterat i klass 2 Agility. En pinne och 3:e placering i Hoppklass blev det, bra start!

Hemma är det fullt upp, men har inte varit så värst mycket på hundfronten. Sami har fått en paus i vallningen på några månader. Dels pga av högdräktiga tackor, men också för att hon behövt lydnadsträning utanför hagen. Tyckte att hon tappade gnistan lite när jag började kräva lydnad i hagen. Insåg att hon nog inte förstod vad jag menade alls.

Punch har mest fått hänga med och vara valp. Han är sex månader nu och fortfarande en jättebebis känns det som. Nu början han äntligen bli lite “pestig”, äntligen för att jag tyckt att han nästan varit lite väl enkel att ha att göra med. Go och trevlig är han i alla fall. Det börjar vakna lite intresse för får nu. Han har bla fått vara med och lärt av Stuff att hålla undan tackorna när jag fodrar.

matning

damm

 

 

 

 

 

 
Och så är han kompis med Oskar också.

Share