2016
May
30

Massa Grattis

Tiden går fort och idag fyller Link kullen ett år, hurra, hurra, hurra, hurra!

pepsi_morsdag.jpg

 

 

 

 

 

Och så var det dax igen att gratta SuperSara med SuperBella (Peak’nStuff Flashdance). I helgen har de tagit sin femte pinne i hopp2 och därmed titeln AGHD II. Samt pinne i agility2. Båda med vinst och 13 och 14 sekunder snabbar än tvåan!

Cavas (Peak’nStuff Flash Wave) mammaledighet är slut nu. Carina och Cava har startat Rally fortsättningsklass med godkänd runda.

Grattis alla 🙂

Share
2016
May
23

MT och Agility grattis

Suss och Sookie (Peak’nStuff Flashlight) tävlade igen och tog kvarvarande två pinnar i Agility klass1. Det ena loppet med en fin 3:e placering. Grattis!

Emma och Logan (Peak’nStuff Jumpin’ Jack Flash) har debuterat i Agility på en klubbtävling. Vinst såklart, grattis! Snart får vi börja kalla Flash-kullen för Agility-kullen 😉

Och så vill jag rikta ett stort tack till Helen för att hon inte bara struntade i allt när det strulat med ett i sista minuten inställt MT. Pepsi (Peak’nStuff Texas Race) fick Godkänt på 396 p. Grattis!

Share
2016
May
20

2 A och ett B och 10 år

Resultat från röntgen börjar komma. Sami och Nix röntgade med A och Roi i Finland med B. Grattis till oss.

Och om ca 45 min fyller världens bästa lilla fula bruna hund tio år! Bilden är på Stuffe som unghund när hon gör det hon alltid gillat bäst; valla fjäderfän.

Stuff vallar hönor

Share
2016
May
16

Agilitygrattis

Efter helgen får vi gratta två Agility-ekipage från Flash-kullen. Det är Suss och Sookie (Peak’nStuff Flashlight) som knep sin första pinne i Agilityklass 1. Samt Sara och Bella (Peak’nStuff Flashdance) som tagit tre Hoppklass pinnar i klass 2. Samtliga med pallplats. Stort Grattis!

 

Share
2016
May
12

Ett år ida’

Hurra, hurra hurra, idag är Samis födelsedag! Ett år redan. Grattis till Must-kullen.

dagsattflytta.jpg

 

 

 

 

 

 

 

En valp i kullen har redan varit och tävlat. Johanna och Most (Peak’nStuff Must Summit Up) tävlade Lydnadsettan, förstapris och överst på pallen. Stort Grattis!

j_most_maj16

 

 

Share