2016
Sep
26

SM grattis och Rally grattis

Stort grattis till Sara och Bella (Peak’nStuff Flashdance) som tog vinst och sista Agilitypinnen och nu är klass 3 ekipage i båda klasserna. Dessutom räckte det till en sjätteplacering på Aussie-SM i Agility. Trots en disk i hopploppet, inte illa!

bella_pris.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malin och Chess (Peak’nStuff Royal Flash) har debuterat i Avancerad Rally med en andraplcering och 84 poäng. Grattis!

Share
2016
Sep
19

MH och KORAD

Nancy, Johan och Mira (Peak’nStuff Adventure of Link) har varit på MH (Mira löpte på kull-MHt). Det gick riktigt bra för dem. Grattis! Det betyder att 100% av Link-kullen har varit på MH 🙂

adventure1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Emma har varit på MT med Logan (Peak’nStuff Jumpin’ Jack Flash) och blev godkända med 394 poäng. Logan kan därmed titulera sig som KORAD. Grattis!

jack_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johanna och Most (Peak’nStuff Must Summit Up) tävlade en extra gång i Apell spår. Även denna gång med uppflyttningspoäng. Nu får de lov att invänta åldern för Lägre klass. Grattis!

Share
2016
Sep
6

Mycket grattisar

Frida och Troya (Peak’nStuff Hot Flash) tog sig till Aussie-SM och kammade hem ett förstapris och brons i Lydnadsettan. De passade också på att få en godkänd extriörbeskrivning. Grattis!

Johanna och Most (Peak’nStuff Must Summit Up) har tävlat Apellspår och blivit uppflyttade, överst på pallen. Grattis!

Sara och Bella (Peak’nStuff Flashdance) har tagit andra pinnen i Agilityklassen. Som det skall vara, överst på pallen. Grattis!

Och så har vi två röntgenresultat från Link-kullen. Helens Eya (Peak’nStuff Eye Blink) med HD B och Lenas Zelda (Peak’nStuff Zelda of Link) med HD A och ED ua. Grattis tjejer!

Share