2017
Mar
27

Troya KORAD och Punch på MH

I helgen gick Frida MT med Troya (Hot Flash). Troya fick hela 501 poäng och godkänt MT och kan titulera sig KORAD eftersom extriören är klar sen tidigare. Stort grattis!

 

 

 

 

 

 

 

 

I lördags gick jag MH med Punch. Han bjöd inte på några stora överraskningar utan var typ som han är. Det märktes dock att han är väldigt “rå”, alltså otränad och har liten livserfarenhet. Han har tex ingen förväntan på att främmande människor skulle kunna ha något att erbjuda. En cool kille med noll aggressioner, gillade bytesleken och helt skottfast.

Share
2017
Mar
15

Årets Aussie-listan

Några hundar från oss finns med på Årets Aussie, tack för att ni skickat in 🙂

I agility är det Sara och Bella (Flashdance) på femte plats och Suss och Sookie (Flashlight) på tionde.

Unge herr Most (Must Summit Up) och Johanna kom på plats 52 (av 80) i spår.

Carina och Cava (Flash Wave) kom på 28 plats och Frida och Troya (Hot Flash) på plats 49 och Johanna och Most på plats 54 i Lydnad. Hela 84 hade skickat in resultat.

I Rally kom Carina och Cava på plats 51.

Laila (får gästspela) med Mustes syster Gira, kom på en andraplats i Patrull och sextonde i sök.

Stort Grattis till alla!

Share
2017
Mar
13

Grattisar

Malin och Tiva (Miss Link) har debuterat på tävlingsbanorna. Det blev Rally Nybörjarklass med ett kvalificerande resultat.

Marie och Ipa (Link Biscuit) samt Frida och Troya (Hot Flash) har fått godkänt doftprov Eukalyptus, inför Noseworktävling.

Carina och Cava (Flash Wave) har debuterat i Avancerad Rally med ett kvalificerande resultat och en delad andraplacering.

Grattis till alla!

 

Share