2020
Jan
30

Hanvalp(?) att tinga.

Vi har en valp kvar att tinga för lämplig person/familj. Mest troligt en hane, men inte hundra säkert eftersom några andra är flexibla med valpens kön. Viktigast för oss är att rätt valp hamnar på rätt ställe ❤️.

Share
2020
Jan
26

Fyra veckor

Redan fyra veckor. Har haft valpvakt i veckan och försökt jobba så mycket som möjligt. Blev inte tid att lägga upp bilder här men det finns på Instagram. Framöver blir det förhoppningsvis lite bättre med bilder.

Share
2020
Jan
18

Tre veckor imorgon

Valparna är tre veckor imorgon och det börjar bli lite liv i lådan. De går ur boet och kissar på tidning och försöker leka lite. Bilder kommer på valpsida snart men det finns redan en hel del på Instagram från idag. @kennel_ peaknstuff

Share
2020
Jan
16

Små hundar

Varje gång är det lika förbluffande hur små korvar på bara några dagar kan förvandlas till små hundar som morrar, försöker leka och kravlar av filten för att kissa på en tidning.

Eventuellt har vi en hane kvar att tinga för rätt person. Valparnas kommande stamtavlenamn finns på valpsidan nu, Shadow tema såklart 🙂

Andra nyheter är att Punch förhoppningsvis blir pappa på kennel Aymik’s i Mars! Hazel har varit här i några dagar och blivit parad. Det var roligt att träffa Hazel lite mer än jag gjort tidigare. Verkligen en riktigt trevlig tik, inga problem att ha här hemma trots små valpar i huset. Hon och Dilko har ju visserligen träffats innan nyligen, men det kan ju vara lite känsligt när det finns smått. Vår dotter (2,5 år) älskar henne och tycker nog att det var hennes nya hund. 

Share