Gemma

UPDATE: 30/8 Gemma testar nytt “tjänstefolk” och vi håller tummarna för lycklig anställning.

Gemma söker ett nytt hem. Hon fungerar inte med familjens första hund Diva och med tanke på detta och att hon visat tendenser tidigare så behöver hon komma till ett hem där hon får vara enda “husdjuret”. Hon har enbart visat sitt resursförsvar mot andra hundar/katt inom familjen, aldrig mot människor eller barn. Hon har inte heller problem med andra hundar på promenader eller i neutral miljö.  Hon är lydig, grundligt tränad, älskar att spåra. Hör av dig för mer info:tove_ekman”at”hotmail.com eller direkt till ägaren: J.dahlroos”at”hotmail.com.

“Gemma” är parningsvalp efter Punch och Hazel. Tanken var inte från början att ha henne hemma utan hos fodervärd, men olika omständigheter gjorde att vi ändrade oss. Gemma är söt, snabb i allt och social. Hon är helt underbar och tålig med barnen. Har mycket leklust och stor vilja att samarbeta, mycket lätt att engagera och kul att träna. Använder näsan på ett fokuserat sätt. Hon är envis och uthållig och jag upplever att hon “aldrig” tar slut i träning. Hon tror ibland att hon är “Queen of f*ng everything” så man får tala om att hon bara är prinsessan i huset. Gemma bor sedan våren 2022 hos Jennie och Diva (First-kullen) med familj. Vi har kvar avelsrätt på Gemma.

Gemma is our “pick puppy” from our male Punch. Wasn’t suppose to keep another dog at home right now but circumstances changed and we couldn’t resist her. She now lives with Jennie and Diva (from our First-litter), we have breeding rights.

 

Aymik’s Sparkling Gemstone

Breed: Australian Shepherd
Sire: Sagecreek Punchline
Dam: Twin Oaks Aymik Dreamcatcher
Born: 2020-03-11
FCI: SE21467/2020
ASCA: Pending
Sex: Female
Color: Black Tri
HD: A+A
ED: 1+0
MH: Känd mental status

PEDIGREE

 

 

Gemma, femhörning:

 

Gemma MH mot SASK idealprofil. 77% inom gröna rutor, inga kryss i röda rutor. 

Share