2013
Aug
19

Grattis och valpbilder

Även denna vecka har vi grattis att dela ut. Jackson har gjort röntgen och fick HD B samt AD 0, grattis till det :).

Och så har Monica och Ila (Texas Bell) varit ute och tävlat igen. Denna gång i Apell-spår med uppflyttning och tredje placering på pallen som resultat. Grattis! Vad duktiga ni är :).

Valparna har fått komma ut för första gången, lite pipigt blev det först innan äventyrslustan tog över. Men man blir fort trött… De har börjat upptäcka människor (kan det vara att jag börjat mata lite smått?) och viftar på svansen när man hälsar på dem. Lite bilder har vi lyckats ta också.

Share
2013
Aug
12

Valparna tre veckor och grattis

Nu går det fort framåt med marsvinenens förvandling till små hundar (eller terrorister?). De leker korta stunder med varandra, morrar och gapar, för att sedan falla ihop i en sovande hög. När de ser “matbaren” låter det som en hel flock fiskmåsar har flyttat in.

Här är lite bilder från tre veckors dagen:

 

Vill också passa på att gratulera kennel El Merinos som även de fått fina valpar. Valparna är efter Stuffs halvsyster Racy, fem hanar och två tikar blev det. Kika in på hemsidan.

Share
2013
Aug
5

Bilder och Grattis

Valparna blev två veckor igår. Nu börjar det hända saker, de har börjat öppna ögonen och reagerar lite på ljud. Helst plötsligt blev det små hundar. De ser ju fortfarande simmiga ut i ögonen och är svåra att ta fina kort på men här är några i alla fall:

 

Johanna har varit och röntgat Saxe (Peak’nStuff Texas Breeze). HD A och ED 0. Hurra!

Sen så har vi ett vallningsgrattis också. Ewa med Stuffs dotter Våga har varit snäll och försvarat “familjens heder” på årets Guldtacka. Pallplats och silver blev det. Grattis från oss!

Share