Punch

“Punch” är en hane vi importerat i samarbete med Jonsson Stockdogs från Pam Watson, kennel Sagecreek i USA. Hans stamtavla har flera hundar jag länge varit intresserad av att få ta del av i avel.

Punch är en otroligt trevlig, behaglig och smidig hund att leva med. Han är snäll och rar, älskar att bli klappad och gosad. Söker mycket kontakt. Gillar att umgås och leka med barn.

Vi har vallat lite och han var ganska sen att tända, men när väl polletten trillade ned känns han lättränad. Pendlar gärna och har inte visat något eye ännu.

Förhoppningen är att han skall kunna ingå i våra avelsplaner så småningom, men tiden får avgöra om det blir så. 

 

“Punch” is a male from Pam Watson, Sagecreek. Hopefully he will be a part of our breeding plans in the future.

 

SAGECREEK PUNCHLINE

Breed: Australian Shepherd
e: W Lazy J Cowpuncher
u: W Lazy J Shoshone Skye
D.O.B: 2015-10-17
Reg. SKK: SE16888/2016
Sex: Male
Color: Black Tri
HD: B/B
ED: 0
MH: Känd mental status

PEDIGREE

 

 

Punch femhörning.

Speglar hans personlighet ganska bra, han hade väldigt lite erfarenhet med sig och var i stort sett otränad i att leka kamplekar, hälsa på folk och vara på Brukshundklubb. Visar sig lite undergiven i hanteringen, men absolut inget obehag. Han gillar jaktlekar och gick igång på lilla bytet. Visade inga aggressioner alls, men blev å andra sidan inte speciellt rädd heller. Kunde väl önskat mig lite mer nyfikenhet, men misstänkte innan att han skulle vara betydligt mer förarbunden än nyfiken.