Små hundar

Varje gång är det lika förbluffande hur små korvar på bara några dagar kan förvandlas till små hundar som morrar, försöker leka och kravlar av filten för att kissa på en tidning.

Eventuellt har vi en hane kvar att tinga för rätt person. Valparnas kommande stamtavlenamn finns på valpsidan nu, Shadow tema såklart 🙂

Andra nyheter är att Punch förhoppningsvis blir pappa på kennel Aymik’s i Mars! Hazel har varit här i några dagar och blivit parad. Det var roligt att träffa Hazel lite mer än jag gjort tidigare. Verkligen en riktigt trevlig tik, inga problem att ha här hemma trots små valpar i huset. Hon och Dilko har ju visserligen träffats innan nyligen, men det kan ju vara lite känsligt när det finns smått. Vår dotter (2,5 år) älskar henne och tycker nog att det var hennes nya hund. 

Share

Comments are closed.