Gemma på MH

Så har knasbollen varit på MH…

Pigg, glad och lekfull hund som brister något i dådkraft. Det visade sig tex på att hon inte riktigt vågade lita på att avståndsleken inte var något fuffens. Hade varit intressant att se om hon vågat ifall hon varit lite söktränad så att det funnits en förväntan. Trodde nog att hon skulle springa efter trasan på jaktleken, men Punch höga jaktleklust verkar inte vara speciellt ärftlig. Det var mer intressant att lukta runt på allt kiss som var där. På spökena tog hon tillslut fram lite aggression och klarade att ta sig fram nästan utan hjälp (jag gick halvvägs). Är jättenöjd med hur hon höll ihop, var inte märkbart belastad varken under eller efter beskrivningen. Hon är ju en “lantis” och jag tycker hon varit lite fånig och spökig i perioder. Siffrorna finns på hennes sida.

Share