Lånade får

Svängde förbi och lånade lite får på vägen hem från jobb igår. Kunde inte hålle mig så Stuff fick köra en liten stund med lina på. Det gick bra med benet, ingen hälta efter, under eller morgonen efter :D. Wohoo!
Träningen gick faktiskt också jättebra. E hade nämnt tidigare att gruppen (20-25st) hon satt i träningshagen kanske skulle passa Stuff rätt bra ;). Dessa var inte ren finull utan blandningar med Leicster. Inte speciellt tröga, men med den stora fördelen att de inte drog järnet när man stoppade eller tillrättavisade hunden. Bra träningsfår mao.

Fåren var faktiskt jättebra för mig och Zee också, skönt att hinna med att agera lite mer och känna efter när inte allt går så fasligt fort. Vi tränade i lina på utgångar. Zee hade jättebråttom och började egentligen tänka fel redan efter någon meter och vi hade faktiskt inte på så stort avstånd att det fanns utrymme för några “päronformer”, päronet fick inte plats om man säger så… Denna gången kändes det faktiskt som att jag kom innanför pannbenet, tack för det linan 😉 . “Jaha, det räcker inte med att bara springa, måste man tänka också?”

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *