Mini valp-träff

I lördags hade vi en liten “mini-valpträff” hemma. Tyke (Texas Wildfire) och Jackson (Texas Hold’em) med mattar var och hälsade på.
Först fick de kolla lite på fåren, Tyke har ju varit en gång och sett dem, medans det var första gången som Jackson såg ulltottar. Båda två visade stort intresse och efter en stund visade de också att de ville runt fåren. Vi fick dem att balansera lite och de var lyhörda. So far so good 🙂

Sen blev det lek, fotografering, fika och en massa snack. Så här långt var det två riktigt trevliga unghanar jag fick träffa 😀

Zee-zee valpade i fredags, så efter att gästerna åkt hem drog jag iväg och hälsade på henne. Fyra svartvita blev det, en hane och tre tikar. Precis som jag hade gissat i vår vadslagning :D. Såklart världens finaste bordecollievalpar!  

Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *