Rävjägare

Jakt hela helgen igen. Lördag storjakt på vildsvin hemmavid med flera jaktlag som jagade samtidigt. Denna gången hade vårt jaktlag inga grisar hemma, men vi hörde på radion att det var fullt pådrag hos grannlaget.

I söndags blev det en räv skjuten som jag och hundarna stötte upp. Både Stuff och Moffen var fram till räven och inspekterade innan vi jagade vidare. Senare på dagen var det jättenära att husse sköt en räv för Stuff! :O Men tur att han aldrig skjöt för Stuff var inte mer än ett par meter efter räven, hade inte varit så roligt om hon fått hagel i näsan… Vi bestämde att eftersom hon verkar börja tycka det är roligt att driva lite så måste hon nog ha en pingla när hon är med och jagar, så hon hörs, dels för djurens skull men också för att skytten skall höra henne.

Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *