Flyttkoas

Ett tips; flytta inte mitt i värsta vintern. Det är jobbigt… Vi flyttade det mesta förra veckan och möblerna på torsdagen i värsta snöstormen. Då hjälpte det föga att man varit ordentlig och beställt skottning. Lastbilen var faktiskt bara av vägen en gång… Turligt nog fick vi upp den med bogserlina och fyrhjulsdrift utan att den välte. Väl framme gick det mesta smidigt, vi fick tom upp sängen som vi var lite oroliga att det skulle bli problem med. Så mellan torsdag och fredag sov vi i vårt nya hus första gången.

Framåt söndagkväll började det kännas rätt lugnt och mysigt. Då upptäckte vi att det droppade från toalett-taket på nedervåningen. Kan det bli mer typiskt? >:( Igår öppnade vi taket och det fanns vatten som låg på plasten. Men inget nytt verkar komma och det fanns inga rötskador. Troligen kommer det utifrån och är orsakat av det plötsliga mildvädret med massor av snö. Men mysteriet är varifrån. I värsta fall är det från duschen ovanför, men det finns inga tecken på att det skulle vara så. Helt torrt överallt. Vi får lämna öppet ett tag och utforska vidare. Det känns inte lika panikartat som igår, men inte precis drömläge *suckar*

Igår förbarmade jag mig lite över de understimulerade hundarna som fick träna lite lydnad på isen utanför jobbet. Ja, hela parkeringen är täckt med is och det går knappt att ta sig fram. Nog för att man längtar till våren varje år, men i år kommer den att vara extra välkommen tror jag.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *