Två bagglamm

Imorse fanns det två  nya fina bagglamm i fårhuset. Stora och pigga 🙂

Avverkningen är klar och kvar är oöverskådligt stora områden att plantera. Det skall bli roligt, när det är klart… 😉

Igår var jag i Älmtåsa och gullade med valpar och vallade lite.

Stuff gick riktigt bra efter att ha blivit ordentligt “genomarbetad”. Hon hämtade på i allafall 50 m och gjorde lugnt trevligt upptag.

Zee-zee fick komma ut på öppet fält denna gång och låg på som en flåbuse. Det gick bra att lägga henne, hon börjar bli lydigare. Men det är inte dit jag vill, alltså att få till avståndet genom att lägga henne, så jag fick jobba på. Andra omgången gick bättre, men jag måste bli mycket bättre på att ta ansvar för min sida, hon litar inte på att jag har den.

Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *