Osannolikt hungrig?

Stuff är helt makalös… Igår fick de mat i hundgården för att de var så förskräckligt smutsiga efter långrunda i träskmarker. Jag råkade spilla lite mat utanför dörren, tänkte inte så mycket på det, katten var ju pigg på att äta upp det. Efter en stund hörs ett tjut, kollar ut och ser att Stuff lyckats klämma ut huvudet genom maskorna! Normalt hade väl en hund fått fullständig panik och skadat sig. Stuff konstaterade snabbt att, jaha, jag sitter fast, undrar om jag når en matbit till? Lyckades i alla fall böja till nätet och pilla ut öronen så att det gick att pressa tillbaka henne, inte det lättaste och ont gjorde det ocskå fick jag veta av en pipande Stuff. Vad gjorde Stuff när hon kom lös, jo kollade om det fanns några smulor kval i matskålen… *suck*. Så gasad som den hunden är när något skoj är på gång så är det märkligt att hon samtidigt kan vara så cool en en sån situation.

Tilläggas skall att det är en gammal hemmasnickrad hundgård som stod där när vi flyttade in. Har inte använt den mycket och det blir inte mer oövervakat i den. Tanken har hela tiden varit att den skall väck och att vi skall bygga nytt. Förstår varför modernare hundgårdar har mindre maskor…

Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *