Kenneläger x 2

Är på en liten roadtrip upp för att fira pappans födelsedag. På vägen föll det sig så att jag kunde hälsa på hos Blomman (Kennel Helylles) och även El Merino’s/Stjernborgens kennelläger.

Sju av åtta valpar ur Stuff och Summits kull ¨hade tagit sig till lägret. Alla verkar väldigt trevliga i sättet, inga problem med hantering eller några spår av reservation i dessa valpar. Väldigt trevligt att se :). Alla verkar väldigt glada över sina hundar och de verkade över lag vara ganska “coola” i sättet. Det var ju mycket hundar och folk och stim, men valparna såg väldigt avslappnade ut. Stuff kännde uppenbarligen igen sina små och tyckte att -“Det var fasen, hur har ni lyckats rymma ur valplådan!?” De behövde uppfostras allihop 😉 I slutänden verkade hon rätt nöjd över att hon slapp ha med dem hem i alla fall.

Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *