Vi väntar

Stuff har börjat löpa, så hon blev igångdragen av Zee-zee. Det är väl att räkna med att hon blir det nästa gång också så vi väntar med att inseminera. Valpar för leverans mitt i vintern är ju kanske ändå inte att föredra. Nästa löp borde infinna sig någon gång januari-februari och tar det sig så blir det leveransklara valpar under sommaren. Känns mer lockande för mig och valparna får en trevligare uppväxt.

Hundflocken har tillfälligt utökats här hemma. Hjälper Eva (Kennel Ever On) lite när hon är bortrest. Denna gången är lilla Phil hos oss. En hanvalp efter Evas Nettle och Gunillas Phil. Han är en trevlig, mjuk och behaglig hane, fem månader (?) gammal och till salu. Hmm undrar om det är slumpen att de som är till salu blir utarronderade ;). Men nej, jag är inte ett dugg sugen på en valp faktiskt. Det är så skönt att det börjar bli lite ordning och att jag börjat lära känna Zee-zee lite nu. Det är liksom nu när unghundsperioden börjat gå över som det roliga börjar :). Och att ha en som är fem år och börjar bli “lite tant” känns också helt rätt. Stuff och jag känner varandra, hon har inte unghundens behov av fostran längre och hon vet vad som gäller i flesta lägen.

Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *