Full helg och grattis

Var nere i Skåneland denna helgen och titta på Continetals, Europamästerskapen i vallning. Det blev tillråga på allt många kära återseenden av folk (och hundar) jag inte träffat på länge. Passade på att hälsa på Gabbi och vi klämde tom in en ridtur på söndagsmorgonen. På tävlingen blev det Norskt topp tre. Stort Grattis till Peter Helén som kom på femteplats!

På tävlingsplatsen hade de lite reklam för nötvallning i form av “prova på”. Jag blev övertalad att släppa mina djur… Zee-ze gick ut stenhårt på de stackars snälla ungkvigorna. Ja ja, hon vallar gärna kossor, men jag fick avbryta det hela pga skaderisken. Hon måste nog bli lite lydigare först. Stuff fick också prova, sprang lite först och försökte sätta sprätt på dem. Men de var så snälla och flyttade sig så fint så hon lugnade sig efter bara en liten stund. När jag stoppat henne några gångar när hon försökte gå på huvena så började hon pendla riktigt fint bakom dem. Tänk va, att få träffa snälla kor som lyder, det var toppen tyckte Stuff 😉

Grattis också till Lillemor med Trotsa, som är valp efter Eli. Uppflytt till Elit-spår i helgen! Bra jobbat, Elitklass i både lydnad och spår :). På bilden sitter Trotsa och väntar på spår, Juli 2011.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *