Singla

Måste berömma min Zee-zee idag. Har en tacka som inte vill släppa till sina lamm pga såriga spenar, därför behöver jag fånga henne och hålla medans lammen äter. Hon har såklart lärt sig nu att hon blir fångad när jag kommer in i hagen och börjar bli rätt hopplös att få tag i trots att hon har en grimma. Senaste dagarna har Zee blivit bättre och bättre på att fatta att hon inte skall bry sig om lammen, de är bara dumma i huvudet, fattar inte hund men följer sina mammor. Idag singlade hon denna tacka och höll henne åt mig, struntade i lammen som for runt. Jag upptäckte dock att det varit en stor fördel om jag haft en herdestav att fånga tackan med… 😀 Häftig känsla när man inte tänker vad man skall göra utan bara samarbetar och får den hjälp man behövde av hunden.

zee_vall2_0

Stuff har gått fyra veckor i helgen. Tycker väl att hon verkar dräktig men ett tag kvar innan jag är säker, inte förrän vid fem veckor skall det börja växa ordentligt i magen. Bara att ge sig till tåls eftersom jag bestämt mig för att inte göra något ultraljud.

Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *