Nova och Diddi uppflyttad

Fick nyheter om att Stuffs avkomma Nova tävlat apellspår och blivit uppflyttade. Även Diddi har tävlat apellen med uppflyttning. Diddi är Stuffs halvsyster. Stort Grattis till alla inblandade!

I lördags var vi bortbjudna och Stuff fick åka med. Efter maten frågade värdparets dotter om inte Stuff kunde få komma in. Jovisst det går bra. Fem barn i åldrarna 1,5 till 12. Kalas tyckte Stuff, en och annan korvsnutt åkte ned och sedan låg hon i tv soffan med ungarna och tittade på film ;). Skönt att ha en hund som gillar barn så självklart, trots att hon inte är van.

Igår hjälpte jag och Zee-zee till i fårhanteringen på vallhundstävling. Zee var hela eftermiddagen i fållan och tog fram djur. Överambitiös till en början, mot slutet kunde hon slappna av något sånär. Mycket bra träning för henne i alla fall, tycker att hon skötte sig bra den unga damen. Fåren lungade sig mycket snabbt efter varje flyttomgång och stod och åt med Zee i samma fålla, bara jag sagt åt henne att vara “av”. Hon låser sig rätt mycket av att ligga och stirra, så den här typen av dagar behövs det fler av.

Slutligen: en bild på sexveckorsmage ^^

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *