Marginalen på vår sida :)

Jag och Stuffe har tävlat vallning, och vunnit!! 🙂

Vi var i Laxå i helgen och startade på Aussieklubbens Östra lokalområdes tävling “Guldtackan”. Att det gick så bra var inte väntat precis och det var jämt på toppen, vann med en poängs marginal och tvåan och trean hade samma slutpoäng. Otroligt trevligt och fint ordnat arrangemang. Blev riktigt överväldigad av det fina prisbordet:

Allt detta fick vi med oss hem :O

Två av Stuffes ungar var också med och visade upp sig, lite skönt att inte bli slagen av dem som bara är två år ;). Fast vad det såg ut kan det nog bli svårt inom kort…

Knut, Våga och Stuff

På söndagen var det kurs och jag tror de flesta deltagare fick med sig mycket “pusselbitar” hem. Jag fick i alla fall ett par tankenötter som jag skall försöka omsätta i praktisk träning.

Stuffes ben har hållit fint i helgen, hon var fasligt stel på Lördag morgon så lite orolig var jag såklart för veterinärbesiktning. Men hon gick igenom och med facit i hand så var det rätt också. Nu efter två dagars aktivitet så verkar benet mindre stelt än innan helgen.

Och så måste jag skriva om ett kärt återseende; Peak (och husse) var och hälsade på mig på jobbet en sväng i Onsdags. Tog ett kort och det blev precis som förr, ett fotogenique och en hund som knappt aldrig kan se normal ut:

Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *