Små bullar i ugnen?

Zee-zee har gått 22 dygn från första parningen idag. Jag tycker att hon ändrat beteende och att det börjar gå att ana en liten putmage. Men hundfolk är rätt bra på att inbilla sig också ;). Men om jag inbillar mig rätt så blir det valpar hos kennel Ever On sista dagarna i November. Och då blir det en gulliger jul 😛

Eva visade pappan, Bosse, lite i tisdags. Unga Bosse börjar utvecklas till en riktigt härlig vallhund! Gillar väldigt mycket hans självklara sätt att flytta djur samt att han helt självmant går ned i tempo när han fått igång djur, ser mjukt och fint ut, men med stor pondus. Tror han kompletterar Zee-zee, som nog kanske är kvickare och förigare, riktigt bra. Men man kanske inte skall spekulera för mycket i andras kullar 😉

I kväll och i morgon skall jag ta hand om allt älgkött som skjutits på olika håll. Vad gör jägaren? Jo han är borta i Norrköping och fixar ännu mer kött. Igår fick jag bild på en riktigt fin Kronhjort som han skjutit! Hoppas på att han inte bara får med sig hornen hem :P…

Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *