Nya tider i sikte

Nu är det klart. Igår skrev vi på kontrakt på ett gemensamt boende. Det blev lite snabbare och lite större än vad vi trott, men känns det rätt och priset går att försvara så… Huset är ett gammalt 1850-tals, småländskt bonnahus. Det är renoverat och väl bevarat med alla eldstäder och så kvar. Marken är på drygt 70 ha med ca 4-5 ha öppet kring huset och resten skogsmark.

Om jag inte svarar i telefon några år framöver så beror det på att jag planterar ny skog 😉

De senaste veckorna har mest innehållit mängder av “romantiska” diskussioner kring sambolagen, lagfarter, räntor, separationer och testamenten… Tror vi har hyffsad koll på det mesta nu så vi kan planera för att bo ihop istället för hur det blir om allt går åt h-vete.

Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *