Söndagsnöjen

Upp tidigt och fixa lite hemma, sen iväg till E för lite Söndagsumgänge. Vilken tur att det finns intelligent liv på planeten (läs kvinnligt sällskap) ;).

Vi bakade muffins med pojkarna, drack glögg, tittade på renoveringsprojekt och skrev papper på Zee-zee. Sen var det ut i träningshagen.

Zee-ze fick sig ett litet uppvaknande i 25:an. Man kan inte bestämma själv hur man skall valla. E visade och jag försökte få kläm på det hela. Hann i alla fall känna känslan av hur det känns när det är rätt.

Stuff tänkte jag försöka driva stora flocken med. Det gick inte alls bra till att börja med, hon ville trilla iväg alldeles för fort och lyssnade rätt dåligt på alla sakta, stopp och ligg. Tänkte om. Stod själv still och lät henne gå tills hon satt igång dem. Sen fick hon gå i båge, både runt och inte stanna i balans samt runt en liten bit bara till räckligt för att stoppa. Sen drivning, alltså framåt mot flocken. Efter en stund gick det att låta henne driva dem längre och längre. Även om tackorna inte var helt på det klara vart de skulle och det var nog inte Stuff heller så var de lugna. Stuff hade en fin attityd mot dem och tappade inte huvet. Bra träning 🙂

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *