Inte plain

Var hos Zee-zees uppfödare igår. Svängde egentligen bara förbi efter att ha jobbat i krokarna. Det visade sig att det var kurskväll så jag stannade för att titta. Några kände jag igen och hade sett förr, roligt att se deras framsteg. Fick köra en sväng med Zee mot slutet. Hon var riktigt på G efter att ha “vilat sig i form” några veckor sen sist vi vallade. Eva “skällde” på mig och sa att nu jobbar hon ju för dig så nu ber hon ju om hjälp, tala om vad hon skall göra (i detta fallet lugna ned sig och sluta springa). -“Säg heeyyyy, steady” när hon springer för fort och är för nära. Ok… Vilket gensvar jag fick denna gången! Hon har mognat lite tror jag, plötsligt var det fullt möjligt för mig att ta ansvar för min sida av flocken.

Fick lite skämtsamma förslag om försäljning av henne, men igår var hon inte till salu i alla fall. 🙂

För närvarande är det 4 bc valpar kvar hos Eva. De har uppnått spindelape-åldern, mycket fina och söta. Men sötast var Lily, Peters nyhämtade gråhundsvalp. Zee-zee ville gärna kolla vad det var för en konstig varelse, men det var svårt att komma fram när det fanns fyra svartvita inne i hennes mun ;).

Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *