Hundflock

Hundflocken verkar ha landat efter återföreningen. Stuff tycker väl att Zee-zee är lite smådryg, men Z försöker inte muppa sig så det är ok. Ejla visade även hon respekt och båda blev glada att se varandra. Alla tre småtjejer sitter fint tillsammans i Niklas hundgård, utan att det blir nåt tjafs. Så är det bara Peak då… stackarn. Inte för att det går dåligt, men det känns att han blir lite mer, vad skall man säga? Det är mer att hålla reda på och mer konkurenns helt enkelt och han blir lite gruffigare när det blir mycket, inte stressig direkt, men mindre harmonisk.

Niklas, han anser att vi har minst två onödiga hundar och hans jakthund är nog inte en av dem… Ja, ja han vänjer sig nog 😉

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *